Administratieve bijbaan naast je studie

Je gaat het CRM systeem aanvullen met alle juiste informatie

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met het vullen van het CRM systeem waarin dit bedrijf werkt. Jouw toekomstig werkgever is actief in de foodbranche. Binnen de foodbranche wordt er gewerkt met een bepaald CRM systeem en daar zul jij voornamelijk in werken. Vanuit dit systeem komen er inkooporders binnen, zodat de mensen op de werkvloer weten welke orders ze wanneer gereed moeten maken. Daarnaast wordt de logistieke planning en de facturatie o.a. ook geregeld in dit systeem. Al met al, draait er binnen deze organisatie heel erg veel omtrent dit systeem.

Echter is het systeem niet compleet. Veel gegevens van klanten, leveranciers en aanvullende informatie is niet aanwezig. Daarnaast moeten alle gegevens van de HACCP erin worden verwerkt. Ook moet er productinformatie worden ingevoerd, zodat als ze bijvoorbeeld stickers en pakbonnen uitdraaien alle benodigde informatie juist wordt uitgedraaid. Aan jou de taak om dit op te gaan vullen zodat het CRM systeem compleet gevuld wordt met de juiste informatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. De directeur maakt je wegwijs in het systeem, maar op den duur wordt er van je verwacht dat je het systeem begrijpt en er zelfstandig in kunt werken. Je moet veel gegevens opzoeken, dus eigen initiatief wordt ook gewaardeerd.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Betrouwbaar
- Voor minimaal 8 uur per week beschikbaar
- Durft veel te vragen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de foodbranche en er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als erg informeel.

Je komt te werken op kantoor samen met de directeur. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je kan je eigen uren indelen!