Unieke bijbaan bij een High Tech bedrijf!

Je komt terecht in de meetkamer en zal hier veel leren omtrent techniek!

Dit ga je leren

Als Metrology Engineer kom je terecht in de meetkamer waar je verantwoordelijk bent voor het zorgen van de juiste omspanning van de te meten onderdelen en het beladen van de meetmachine met de op te meten producten. Met dit meten check je of de onderdelen van de matrijzen op de juiste manier bevestigd zijn. . Je laadt het juiste meetprogramma in en start de machine om vervolgens het meetrapport uit te draaien en vervolgens te beoordelen op kleur. Na het ontladen van de onderdelen registreer je in het systeem dat deze gemeten zijn en brengt de producten naar de volgende afdeling, waar ze aan de slag kunnen met de metingen die jij gedaan hebt.

Deze organisatie is op zoek naar studenten die per direct op zoek zijn naar een technische bijbaan. Doordeweeks zal je werken in shifts van 4 uur en in het weekend kan je een volledige dag werken (overleg hierin is mogelijk). Je komt terecht in een innovatieve omgeving en een hypermoderne organisatie die constant op zoek is naar groei en ontwikkeling. Ze bieden een goed startsalaris van tussen de 15,00 en 20,00 euro per uur, waarin groei mogelijk is. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden naar werkzaamheden met meer verantwoordelijkheid binnen de organisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op je werk en start de dag eerst rustig met een bak koffie. Samen met je collega's bekijk je het werk dat gedaan moet worden op die dag. Samen met je team zorg jij er voor dat alle producten gemeten worden en daarna de resultaten bekijkt, zodat de uitvoerende afdelingen deze producten kunnen aanpassen waar nodig.

Dit ben jij

- Je komt graag terecht in een innovatieve omgeving
- Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
- Je volgt momenteel een technische studie: Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of soortgelijk

Over dit bedrijf

Deze internationale speler is marktleider in de high tech. Ze zijn gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Met meer dan 100 FTE op de Brabantse vestiging en gemiddeld HBO/WO niveau in het bedrijf is dit een mooie leeromgeving. Ze werken graag met jong talent en bieden volop de mogelijkheid om te groeien. De sfeer is informeel en de medewerkers gaan voor het hoogst haalbare. Jij ook?
group
100+ medewerkers
mood
Formeel en gezellig
local_bar
Leuk team en doorgroeimogelijkheden!