Bijbaan elektrotechniek / mechatronica

Je gaat aan de slag met een breed takenpakket

Dit ga je leren

Jouw toekomstig werkgever is actief als installateur van machines bedoelt voor de leerindustrie. De machines worden ingekocht vanuit Italië, gedistribueerd naar Nederland en vanuit het hoofdkantoor in Dongen worden de machines geassembleerd en bij de klant geïnstalleerd.

De laatste tijd is deze organisatie zich ook steeds meer aan het richten op het bedienen van andere markten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan machines voor de foodmarkt.

Ze zijn op zoek naar versterking en dus op zoek naar jou. Ze willen je graag de kans geven je te ontwikkelen op elektrotechnisch gebied. Je gaat je onder andere bezig houden met:
- PLC programmeren (Siemens)
- Ontwerpen van product/machine
- Ontwerpen en integreren van oplossingen
- Uitvoeren van diverse taken voor de projectleider
- Oplossen van storingen van elektrotechnische systemen

Daarnaast is er ook altijd de mogelijkheid om samen met een service monteur een klus in het buitenland te gaan doen. Ze leveren machines wereldwijd en ze willen jou graag die kans bieden!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je werkdag samen met je collega's op het gave kantoor in Dongen en vervolgens ga je aan de slag met een project waar jij onderdeel van uit maakt. Er is genoeg ervaring aanwezig, dus onder leiding van een collega zullen jullie samen deze projecten oppakken. Het is ook mogelijk dat je de baan op moet. Zo is geen dag hetzelfde!

Dit ben jij

- Je volgt een studie elektrotechniek / mechatronica
- Je hebt al eerder kennis / ervaring opgedaan in een bijbaan / vooropleiding
- Beheersing van Engelse taal
- Minimaal 10 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is op zoek naar een technisch talent. Bij dit bedrijf ontwerpen ze op maat gemaakte klantoplossingen voor de leerindustrie. Je komt te werken op een afdeling engineering met 4 andere collega's. Jouw takenpakket zal nooit hetzelfde zijn.

Het bereik is wat minder goed te bereiken met het OV, dus een eigen auto zou het een stukje makkelijker maken!
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Heel gaaf kantoor!