17 communicatie bijbanen in utrecht voor jou gevonden

Bijbaan communicatie Utrecht

Je bent op zoek naar een bijbaan communicatie in Utrecht. Nou, dat komt goed uit! Ons jonge enthousiaste team helpt jou ontzettend graag! Wij hebben jarenlange ervaring in ons werkgebied (al sinds 1998) en weten daarom goed wat jij als student zoekt. Wij gaan jou binnen 2,5 uur aan de vetste communicatie bijbaan in Utrecht helpen.

Jouw bijbaan communicatie in Utrecht snel gevonden

Als student ben je een super waardevolle toevoeging voor elk bedrijf, jij hebt een verfrissende kijk op de organisatie en dat kan weer resulteren tot vernieuwende ideëen voor de organisatie. Dit hoort niet onbeloond te blijven, daarom garanderen we altijd minimaal €10 salaris per uur. Dat is natuurlijk heel fijn, maar denk ook eens aan de werkervaring die jij opdoet bij je bijbaan communicatie in Utrecht! Dat staat ontzettend goed op je cv! Ondertussen al enthousiast geworden? Bekijk hieronder dan het huidige aanbod communicatie bijbanen in Utrecht, misschien zie je daar jouw dreamjob al tussen staan! Zo niet? Niet getreurd, wekelijks komen er zo'n 50 nieuwe vacatures bij, dus dat jij binnenkort aan de slag kan is zeker!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.