Super flexibele bijbaan als Promo medewerker bij Studentenbureau

Lekker geld verdienen op een leuke manier

Dit ga je leren

Voor onze eigen organisatie StudentenBureau zijn we op zoek naar een enthousiaste student die in een bijbaan van ongeveer 8 uur per week ons promoteam kan ondersteunen.

Het promoteam bestaat uit 5 studenten die wekelijks Hogescholen en Universiteiten bezoeken in Nederland om andere HBO en WO studenten te enthousiasmeren om zich in te schrijven voor onze diensten. Aan de hand van deze inschrijving kunnen wij deze studenten helpen bij het vinden van leuke stages, afstudeerstages en bijbanen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je stapt na je eigen schooldag of op een vrije dag in de trein naar een Hogeschool of Universiteit ergens bij jouw woonplaats in de buurt. Van de promocaptain krijg je iedere 2 weken te horen waar jij promo gaat lopen. Je hebt genoeg inschrijfformulieren op zak om studenten in te schrijven!

Eenmaal bij een school aangekomen weet jij precies waar je naartoe moet om de juiste studenten te vinden. Je stapt op mensen af om te vragen of zij al een stage geregeld hebben en vertelt hen over de hulp die ze van StudentenBureau gratis kunnen krijgen. Raken de studenten enthousiast van jouw verhaal? Dan kun je hen inschrijven. En jij weet: iedere inschrijving is voor jou een bonus! Thuis of bij ons op kantoor kun je de inschrijvingen invoeren in ons systeem en aan het einde van de maand krijg je per inschrijving een vergoeding op je rekening bijgeschreven.

Iedere 2 weken kun je op vrijdag naar ons kantoor om samen met de andere promoleden ervaringen te delen. Uiteraard sluit je die dag af met een lekkere borrel op ons dakterras!

Dit ben jij

- Niet bang om op mensen af te stappen
- Resultaatgericht, enthousiast, energiek en oprechte interesse in mensen (must)
- HBO/ WO opleiding
- Minimaal 8 uur beschikbaar (op doordeweekse dagen overdag)
- Flexibel m.b.t. reizen (beschikt over een OV-kaart)

Over dit bedrijf

StudentenBureau helpt studenten bij het vinden van de best passende stage, afstudeerstage of bijbaan. Dat doen we al sinds 1998 door heel Nederland heen. We hebben 3 kantoren (Den Bosch, Amsterdam & Rotterdam) waar we met 75 jonge, enthousiaste collega's werken.

Werken bij StudentenBureau betekent:

- Een werkomgeving waar je U tegen zegt met geweldige panden en geweldige collega's ;-)
- Super mooie verdiensten bij een mooi resultaat
- Gezellige vrijmibo's in ons workcafé en natuurlijk de jaarlijkse trip naar Parijs
group
100+ medewerkers
mood
Gezellige borrels
local_bar
Deel zelf je uren in!