Ideale bijbaan voor de creatieve schrijvers!

Ondersteuning bieden op gebied van marketing, communicatie en sales

Dit ga je leren

De organisatie is op zoek naar iemand die kan helpen met het schrijven van teksten voor offertes en opdrachtbevestigingen. Er wordt momenteel gewerkt met een nieuw systeem waarin diverse teksten bij elkaar wordt verzamelt om een offerte te maken. De tekst is technisch en grammaticaal niet helemaal correct en leest niet lekker. Aan jou de taak om er een fijne leesbare tekst van te maken.

Daarnaast kunnen er ook andere taken opgepakt worden met betrekking tot marketing en communicatie. Eventueel liggen er ook commerciële taken die opgepakt kunnen worden!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij begint je dag rustig met een lekkere kop koffie of thee en maakt een gezellig praatje met je collega's.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Creatief
- Houdt van schrijven
- Nieuwsgierig
- Out of the box kunnen denken

Over dit bedrijf

De opdrachtgever is actief in de vloerensector. Ze leggen en verzorgen vloeren voor verschillende bedrijven. Zo heeft de opdrachtgever een goede naam opgebouwd als het gaat om het leggen van vlakke vloeren voor logistieke bedrijven. En een ander onderdeel richt zich vooral op specialistische vloeren die voldoen aan de hedendaagse wetten en regelgeving.

Het bedrijf is al ruim 40 jaar actief en gebruikt de opgedane kennis om zich te onderscheiden ten opzichte van concurrenten. Met ruim 40 medewerkers is het bedrijf actief in verschillende landen. 70% van de omzet wordt gehaald uit Nederland, België en Duitsland. Verder worden er zaken gedaan met landen als Spanje en de VS.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel verantwoordelijkheid