Bijbaan webshop optimalisatie

Het onderhouden van de webshop

Dit ga je leren

Jouw toekomstig werkgever is actief binnen de tuinbouw en openbare groensector. Ze zijn groothandelaar voor deze sector, maar plegen daarnaast ook service en onderhoud op de producten/machines die ze verkopen. Ze beheren een enorme webshop, waar erg veel werk aan de winkel is!

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met het onderhouden van de webshop. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de webshop van het bedrijf beter gevonden wordt. Maar vooral ook beter gevuld zal zijn. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online verkoop activiteiten.

Jij wordt verantwoordelijk voor het vullen van de webshop, het compleet maken van de artikelen groepen en deze artikelen voorzien van foto en producttekst. Het merendeel staat al live, maar moet een update krijgen.

Daarnaast mag jij je creatieve geest loslaten op de webshop. Heb jij bijvoorbeeld nieuwe frisse ideeën die je wilt aandragen? Dan staat deze organisatie daar zeker voor open. Ook ga je aan de slag met Photoshop, dus het is handig als je hierin kunt werken.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online webshop. Het is werk waar de marketeer van deze organisatie momenteel niet aan toe komt. Je bent voor ongeveer 8 tot 16 uur per week beschikbaar en je mag hierin je eigen uren indelen. Als je maar aan die uren komt.

Dit ben jij

- Affiniteit met online marketing
- Toont initiatief
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig
- Kennis van Photoshop
- 8 tot 16 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief als leverancier voor de tuinbouw en groenvoorziening en er werken ongeveer 70 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's en je ontvangt een mooi uurloon. Het bedrijf is niet goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Leuke flexibele organisatie