Uitdagende en veelzijdige bijbaan multimedia design

Van content creatie, tot fotografie tot eventueel video, je bent verantwoordelijk van A tot Z!

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga je jezelf voor 12 - 16 uur per week bezighouden met vele verschillende werkzaamheden gericht op multimedia design/grafisch vormgeven.

Hierbij kan je denken aan:
✔ Verpakkingsontwerp/-aanpassingen
✔ Ontwerpen van flyers, banners, huisstijl etc.
✔ Presentaties maken
✔ Product- en sfeerfotografie
✔ Eventueel video/animatie

Daar waar je hierbij ook direct de verantwoordelijkheid draagt, is het van belang dat je reeds ervaring hebt opgedaan met de bovengenoemde werkzaamheden zodat je hier zelfstandig in kan ondersteunen. Daarnaast is de organisatie bekend met het begeleiden van studenten/stagiaires, waardoor zij een goede mogelijkheid zijn voor naast jouw studie!

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens deze bijbaan kom je voornamelijk op kantoor in Utrecht te werken, dit zodat je de organisatie zo goed mogelijk leert kennen, wat je enkel zal helpen met jouw werkzaamheden omtrent de branding. Wanneer je goed gesetteld bent, zijn er mogelijkheden om af en toe vanuit huis aan de slag te gaan.

Dit ben jij

✔ Je bent 12 - 16 uur per week beschikbaar voor een langere periode
✔ Je bent creatief, secuur, leergierig en hebt oog voor ontwerp
✔ Gevorderde ervaring met Illustrator en Photoshop.
✔ After Effects, Indesign, Keynote/Powerpoint is jou niet onbekend
✔ Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en kan op korte termijn starten

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het verkopen en bedenken van nieuwe merken van voedingsmiddelen en er werken zo'n 8 collega's. Ik durf ook wel te stellen dat je verschillende producten van hen wel kent en zelfs in huis hebt (gehad).

De organisatie is actief in de voedingsindustrie door heel Europa, en zelfs daarbuiten. Zowel met eigen merken als private label concepten. Daarnaast heeft de organisatie sinds enkele jaren een nieuw - vegan en gezond - product ontwikkeld. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, gedreven en internationaal en je ontvangt een goed uurloon (incl. vakantiebijslag). Daarnaast is het bedrijf goed te bereiken met het openbaar vervoer dus een eigen auto is niet nodig.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Gedreven, internationaal en gezellig
local_bar
Veel ruimte voor creatieve input!