Bijbaan als calculator of werkvoorbereider

Aan de slag als calculator of werkvoorbereider sloopwerken of asbestsanering

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga je alles binnen dit gave bedrijf zien. Als werknemer ga jij werken als calculator of werkvoorbereider sloopwerken of asbestsanering. Je gaat je bezig houden met project voorbereidingen. Denk aan het analyseren van tekeningen en beschrijvingen, waarin je je vervolgens gaat bepalen welke activiteiten hier bij komen kijken, hoeveel uur het gaat kosten en welke kosten het met zich mee brengt. Ook ben je verantwoordelijk voor onder andere de bestellingen en voor het documentenbeheer. Verder ga je offertes maken.

Je gaat meewerken op diverse afdelingen zodat jij je op verschillende punten goed kan ontwikkelen. Zo kom je er ook achter welke opdrachten wel bij je passen en welke juist niet.

Je hebt de mogelijkheid om eerst in een bijbaan te starten en daarna opvolgend in je meewerkstage. Het voordeel is dat je netto 10 euro per uur ontvangt in je bijbaan, maar dit ook behoud als je er gaat stage lopen.

Zo ziet jouw dag eruit

Nadat je een kop koffie hebt gepakt kruip je achter je bureau om je mail te checken. De werkzaamheden zullen per dag verschillen en deze zul je per week bekijken. Dit kan van alles zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan het meehelpen met contracten voor aannemers. Je zet je volledig in zodat je de dag kan afsluiten met een positief gevoel!

Dit ben jij

- je bent een persoon die zichzelf wil ontwikkelen
- je bent sociaal en houdt van een praatje met collega's

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de sloopbranche. Van totaalsloop tot renovatiesloop en van asbestsanering tot betonboren en betonzagen alles is mogelijk. Er werken 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een een nette kantoor, waar je nauw samen gaat werken met een andere calculator of werkvoorbereider.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima salaris.

Het bedrijf is redelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is aan te raden.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Net kantoor waar je komt te werken!