Bijbaan Werkvoorbereider

Ga aan de slag als werkvoorbereider met verschillende doorgroeimogelijkheden

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is als onderaannemer gespecialiseerd in het plaatsen van wanden en plafonds, voor met name grote kantoorgebouwen en scholen. Lijkt het jou leuk om medeverantwoordelijk te zijn voor 50 ZZP'ers die het hele jaar door aangestuurd worden, lees dan snel verder!

Jou toekomstige werkgever is opgericht in 1995 en gespecialiseerd op het gebied van Metal-Stud wanden. Het grootste gedeelte van de opdrachtgevers zijn gerenommeerde aannemers, die al jaren gebruik maken van hun expertise en kracht om projecten van elke grootte en vorm te realiseren. Tijdens jouw bijbaan ga je als werkvoorbereider verschillende werkzaamheden op je nemen.

De werkzaamheden die jij als werkvoorbereider zal uitvoeren zijn:
- Werkvoorbereiding
- Calculatie
- Inkoop
- Projectleiding en uitvoering
- Tekenen in Autocad

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Je verzamelt 's ochtends met de projectleider waar je die dag mee gaat samenwerken, jullie bespreken samen de voortgang van het project en verdelen de taken. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid binnen deze organisatie! Wat jouw bijbaan zo interessant maakt is dat je de ene dag bezig bent met de bouw van een museum en de andere dag van een rijtjeshuis.

Dit ben jij

Was jij vroeger altijd te vinden en de blokkenhoek? Bouw jij de beste zandkastelen? Is jouw technisch inzicht sterk ontwikkeld? Ben jij op zoek naar een diverse bijbaan met veel verantwoordelijkheid? Dan zoekt dit mooie bedrijf jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in afbouw en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima salaris.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Open en gezellig
local_bar
Hecht team