Bijbaan werktuigbouwkunde bij een leuk adviesbureau in Wateringen

Je gaat op operationeel niveau meewerken aan bouwfysica projecten

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga je alles binnen dit adviesbureau op het gebied van bouwfysica en (bouwkundige) installatietechniek zien.

Als werktuigbouwkundige stagiair ga jij meewerken op operationeel niveau. Je gaat je bezig houden met project voorbereidingen en de uitvoeringen hiervan ga jij ondersteunen. Ook ben je verantwoordelijk voor onder andere de bestellingen en voor het documentenbeheer. Verder ga je calculaties en offertes maken en tekenen (BIM 3D en AutoCAD).

Je gaat meewerken op diverse afdelingen zodat jij je op verschillende punten goed kan ontwikkelen. Zo kom je er ook achter welke opdrachten wel bij je passen en welke juist niet.

Zo ziet jouw dag eruit

Nadat je een kop koffie hebt gepakt kruip je achter je bureau om je mail te checken. De werkzaamheden zullen per dag verschillen en deze zul je per week bekijken. Dit kan van alles zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan het meehelpen met contracten voor aannemers. Je zet je volledig in zodat je de dag kan afsluiten met een positief gevoel!

Dit ben jij

- Energiek
- Sociaal
- Interesse in de advieswereld / consultancy
- Zelfstandig
- Leergierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bijbaan is een adviesbureau en er werken 26 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een de afdeling bouwfysica of bouwkundig installatietechniek (afhankelijk van je eigen achtergrond).

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima salaris.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Leuk adviesbureau