Bijbaan Revit modelleur bij een architecten- en ingenieursbureau

Jij gaat aan de slag als bouwkundig Revit Modelleur (BIM)!

Dit ga je leren

Zit jij in het derde of vierde jaar van de opleiding bouwkunde en ben je op zoek naar een bijbaan die goed staat op je CV? Een bijbaan waarbij jij jouw tekenskills naar een ander niveau kan brengen? Dan heb ik wellicht de bijbaan voor jou!

Voor een architecten- en ingenieursbureau in regio Rijssen ben ik op zoek naar een bouwkunde student die aan de slag gaat als bouwkundig Revit Modelleur (BIM)!

Het bedrijf heeft een breed scala aan werkzaamheden, van het maken van esthetische ontwerpen tot het bouwkundig uitwerken van verschillende projecten. Dit doen ze voor een hele diverse klantenkring bestaande uit onder andere zorginstellingen, bouwbedrijven, etc. Daarnaast werken ze zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt als bouwkunde student te werken in een team van 2 architecten en 12 ingenieurs, samen met hun ga je aan de slag met het maken van verschillende bouwkundige tekeningen. Met wat voor project je aan de slag gaat is afhankelijk van het lopende project. Het bedrijf heeft verschillende werkzaamheden liggen en kijkt graag met jouw samen wat je leuk vindt om te doen.

Daarnaast werk je altijd in een project en is er alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van Revit! Een mooie aanvulling op je CV en een kans om in je toekomstige vakgebied bouwkunde bezig te zijn!

Dit ben jij

- Derde of vierdejaars bouwkunde student
- Minimaal 8 uur per week beschikbaar
- Woonachtig in omgeving Rijssen
- Pro-actief en gemotiveerd!
- Ervaring met Revit

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een architecten- en ingenieursbureau. Het bedrijf telt +- 15 medewerkers en de sfeer is te omschrijven als no-nonsens. Je kan hier veel leren van ervaren medewerkers. Daarnaast kom je te werken in een divers team waar jong en oud elkaar versterkten. Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus als je uit de regio komt is een auto niet nodig!
group
20+ medewerkers
mood
No-nonsens
local_bar
Diverse projecten!