Leuke bijbaan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie

Jij gaat je verdiepen in het op de juiste manier benaderen van de arbeidsmarkt.

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij aan de slag met het optimaliseren van de arbeidsmarktcommunicatie van deze organisatie. Je start met het analyseren van de huidige situatie en verzint op basis daarvan nieuwe ideeën en strategieën.

Je gaat inkomende sollicitaties bekijken en je toetst aan de hand van functie eisen of een kandidaat past. Je beoordeelt het traject en kijkt welke rol social media hierin kan spelen. Je gaat je vooral richten op het benaderen van binnenkort afstuderende HBO-ers en WO-ers.

Deze bevindingen kun je ook meteen uitvoeren, implementeren, testen en weer bijschaven! Dit maakt het een super dynamische bijbaan.

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij veel bijdragen binnen deze organisatie op het vlak van online marketing, maar voornamelijk specifiek op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie? Tijdens jouw bijbaan zorg jij voor een frisse wind binnen het team, je gaat je verdiepen in trends en ontwikkelingen en gaat kijken naar best practices op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

In deze bijbaan word jij echt onderdeel van het team en word jouw mening op waarde geschat. Jouw ideeën ga je voorleggen aan je manager en kun je daarna ook echt gaan uitrollen en testen!

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Assertief
- Creatief
- Vaardig met social media

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de aandelenhandel en er werken 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. Er heerst een winnaarsmentaliteit en gedeelde successen worden gevierd. Elke week is er een gezellige borrel, er heerst een goede en collegiale sfeer! Het team is enthousiast over waar ze mee bezig staan en staat altijd klaar om jou te helpen en op te vangen.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig!
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Verzorgde lunch en gedeelde successen!