Bijbaan procesoptimalisatie

Je gaat het bedrijf structureel vooruit helpen

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaantje ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen de organisatie. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Op dit moment wordt er bijvoorbeeld niets gedaan aan online marketing en is er van automatisering nog geen spraken.

Jij gaat kijken waar de grootste verbeterslagen te maken zijn en op basis daarvan stel je een nieuwe bedrijfsstrategie voor het bedrijf op. Je krijgt veel vrijheid, maar zal de medewerkers wel mee moeten nemen in jouw verhaal.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als student en young professional kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou!

Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de verhuur van alles wat te maken heeft met licht, beeld en geleuid en er werken 3 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, dynamisch en flexibel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding goede begeleiding en werkt voor een uurtarief van minimaal 10,- euro per uur. Het aantal uur en de duur van de bijbaan is in overleg.
Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
1+ medewerkers
mood
Toegankelijke en vrij
local_bar
Een net gerenoveerd pand