Bijbaan positioneringsonderzoek

Je doet onderzoek hoe deze pastafabriek zich beter kan positioneren

Dit ga je leren

De organisatie waar je komt te werken produceert op een ambachtelijke wijze pasta's. Zij leveren aan horeca, groothandels, cateraars en zijn momenteel bezig om meer samen te werken met retailers.

De organisatie wil zich graag beter profileren en zoekt een manier hoe zij zich het beste naar buiten kunnen presenteren. Dit om de naamsbekendheid en zichtbaarheid te vergroten. Aan jou de taak om te onderzoeken hoe zij zich het beste kunnen positioneren en welke online kanalen daar het beste bij passen.

Daarnaast kom je in contact met bestaande klanten, om erachter te komen waarom zij de pasta's bij de organisatie afnemen.
Jij bent verantwoordelijk voor de gehele marketing en communicatie naar buiten toe.
Hierin komen de volgende zaken aan bod:

- Huidige situatie in kaart brengen
- Website, online kanalen beheren
- Nieuw logo en etiketten ontwerpen
- Hoe wil de doelgroep benaderd worden?
- Mogelijkheden op online marketing gebied in kaart brengen (website, SEO/SEA, social media)


Het doel van jouw bijbaan is om de bestaande en potentiële klanten beter te bereiken via online marketing en de vindbaarheid van de website te vergroten.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt te werken binnen een snel groeiende organisatie. Momenteel werken er 18 medewerkers, waarvan 3 op kantoor. Je kan zelfstandig werken en bent proactief ingesteld. Naast je onderzoek krijg je de mogelijkheid om mee te gaan naar klanten. Op deze manier leer je de organisatie goed kennen en helpt je dit bij het schrijven van je onderzoek.

Dit ben jij

- Kennis van online marketing
- Proactief
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het produceren van verse pasta's en er werken 18 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en het is een echt familiebedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is lastig te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is handig. Ook kan je een fiets neerzetten op station Halfweg-Zwanenburg. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten fietsen.
group
20+ medewerkers
mood
Familiebedrijf
local_bar
Heerlijk verse pasta's