Bijbaan online marketing

Jij gaat aan de slag met de online bereikbaarheid

Dit ga je leren

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouw bijbaan bij helpen. Ze willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid van de website vergroten.

De website van de organisatie staat ongeveer 2 jaar online. Door een externe partij is er een goede basis gelegd op gebied van SEO en SEA. Daarnaast heeft een andere student ruimte tijd gewerkt aan het optimaliseren van de website. Aan jou de taak om zijn functie over te nemen.

Jij krijgt de kans om tijdens jouw bijbaan met hun online marketingstrategie aan de slag te gaan, zodat we hun naamsbekendheid kunnen vergroten en ook meer klanten kunnen bereiken. Hierin komen de volgende zaken aan bod:

- Marketingacties uitvoeren
- SEO en SEA werkzaamheden uitvoeren.

Het doel is om meer klanten online te trekken.

Zo ziet jouw dag eruit

Heb jij ervaring met SEO en SEA? Dan is dit een bijbaan voor jou!
Je werkt zelfstandig en bent 8 tot 16 uur in de week beschikbaar.

Dit ben jij

- Kennis van online marketing
- Zelfstandig
- Enthousiast

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever verkoopt online verfartikelen en er werken 8 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een goed loon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Vanaf station Heerhugowaard is het ongeveer 8 minuten fietsen naar het bedrijf.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Groeiende organisatie