Veelzijdige online marketing bijbaan

Aan de slag in de automotive branche

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever heeft vroeger direct de kansen omtrent internet en online marketing herkend, waardoor zij één van de eerste in de branche waren met bijvoorbeeld een eigen website. Mede hierdoor, maar juist ook doordat men altijd actief bezig is gebleven met de online marketing activiteiten, heeft men een goede vindbaarheid gerealiseerd op o.a. Google waardoor het bedrijf sneller wordt gevonden dan concurrenten.

Nu de vorige online marketing student onlangs is gestopt, is men druk op zoek naar een kwalitatief goede vervanger. Men ziet de Google-ranking namelijk licht dalen en ondanks dat er op het moment genoeg werk ligt, wil de eigenaar/directeur de focus op de online marketing absoluut terugbrengen al dan niet vergroten en verbeteren. Denk tijdens deze bijbaan overigens niet enkel en alleen aan werkzaamheden omtrent de website, denk juist ook aan social media activiteiten.

Zo ziet jouw dag eruit

Ondanks dat de huidige eigenaar niet onbekend is met online marketing, zal je de werkzaamheden voornamelijk zelfstandig moeten oppakken. Tegelijkertijd is er ook een overzicht aanwezig, van de marketingactiviteiten van de afgelopen jaren. Op die manier kan je jezelf goed verdiepen in de marketing activiteiten van de organisatie. In het begin is het juist gewenst om op locatie te komen werken, wanneer je bent gesetteld kan er juist ook gemakkelijk vanuit huis worden gewerkt.

Dit ben jij

* Ervaren met Digital Marketing
* Je kan goed overweg met SEO/SEA, Wordpress, Google Analytics
* Je hebt ervaring omtrent social media marketing (Instagram, Facebook, LinkedIn)
* Je bent gedreven, zelfstandig, analytisch en komt afspraken na
* Minimaal één jaar lang, a 16 uur per week beschikbaar (vanuit huis, alsook op locatie)

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de automotive branche en werkt juist graag vaak met studenten samen. Je komt te werken met 16 collega's, waarbij jij voornamelijk met de eigenaar zal sparren (afgestudeerd aan de IVA).

De organisatie is aangesloten bij een branchevereniging, waarbij zij landelijke zichtbaarheid realiseren. Tegelijkertijd focust men zichzelf juist graag op de regionale doelgroep. Zo sponsort men verschillende activiteiten in de buurt.

Binnen de organisatie hangt een nuchtere, no nonsense en gedreven cultuur, waarbij voornamelijk mannen werkzaam zijn. Om hier goed te kunnen functioneren, is het belangrijk dat jij iemand bent van je woord en dat je afspraken nakomt.

De organisatie is goed met het openbaar vervoer te bereiken, maar men ziet je het liefste op de fiets komen. Omdat er veel van je wordt verwacht, ontvang je een zeer nette vergoeding en daarnaast werk je dus samen met de eigenaar op HBO-niveau.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Doelgericht en informeel
local_bar
Echte Utrechters!