Tijdelijke bijbaan op de customer service afdeling bij de grootste Europese e-commerce speler in groen

Van klantenservice tot aan analyses maken voor verbeteringen!

Dit ga je leren

Dit bedrijf is een hard groeiend bedrijf in de plantenbranche. Je kunt online de bestellingen doen die thuis bezorgd worden.

Doordat dit bedrijf sterk aan het groeien is, telt iedereen zijn of haar mening dus ook die van jou!
Je gaat aan de slag op de customer service department, waarin je gaat kijken naar de vragen en klachten die binnenkomen van klanten. Deze dienen beantwoordt te worden, maar ook moeten er analyses gedaan worden naar de vragen en klachten om interne processen te verbeteren. Er wordt daarom ook echt ervaring gevraagd in de klantenservice!

Ben je commercieel ingesteld en ben je graag bezig met het verbeteren van processen en wil je dit bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou!

Het is een tijdelijke functie van ongeveer 3 maanden waarbij je fulltime aan de slag gaat. Zit je dus in een tussenjaar of heb je tijdelijk weinig school, maar zit je niet graag stil? Dan is dit een ideale tijdelijke job wat goed op je cv staat!

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als werknemer binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen procesverbeteringen en analyses? Als werknemer heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je bijdehand durft te zijn en je mening durft te geven ter verbetering van de organisatie.

Dit ben jij

- ervaring in de klantenservice
- Proactief
- Bereid om hard te werken
- Sociaal
- Ondernemend
- Initiatiefrijk

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de plantenbranche wereldwijd en er werken inmiddels 80 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima salaris.

Het bedrijf is vanaf Leiden en Haarlem makkelijk te bereiken met de bus, die stopt voor de deur. Vanuit andere steden is een eigen auto wel aan te raden.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Borrels, bootcamps en gezamenlijke lunches