Multifunctionele bijbaan bij een echt Brabants bedrijf in Veghel!

Je gaat aan de slag met diverse werkzaamheden bij een echt Brabants bedrijf!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever werkt nauw samen met grote Brabantse bedrijven bij hen in de omgeving. Ze halen zowel Nederlands als buitenlands personeel naar Veghel en omgeving om deze in te zetten bij verschillende klanten zoals Jumbo, Hutten, BAS, Friesland Campina, Sligro etc.

Deze grote ketens merkten dat zij een te kort aan talent hadden en vanuit deze behoefte is deze organisatie ontstaan. Ze richten zich zowel op Nederlands als buitenlands hooggeschoold personeel.

Voor deze mensen nemen ze erg veel uit handen, zoals het zoeken naar een woning, financiële zaken, het zoeken van de juiste scholen voor de kinderen, het contact met de gemeente, visumaanvragen etc.

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met verschillende werkzaamheden voor minimaal één dag in de week. Jouw nieuwe werkgever is flexibel en vindt het belangrijk dat je dingen doet die je leuk vindt, hier liggen dus veel diverse mogelijkheden. Taken die je op je zou gaan kunnen nemen zijn onder andere huizen bezichtigen, administratieve taken, presentaties maken, offertes opstellen, content creëren, recruitment, leads na bellen etc. Je bent eigenlijk een spin in het web en staat voor veel dingen open.

Zo ziet jouw dag eruit

Geen enkele werkdag is hetzelfde bij dit bedrijf. De ene dag hou je je vooral bezig met het helpen bij de belastingaanvragen, een andere dag rijd je rond met de nieuwe inwoners en bezoek je huizen en weer een andere dag focus je je op de marketingcommunicatie van het bedrijf zelf. Je kunt hier echt alles doen wat je leuk vindt.

Dit ben jij

- Proactief
- Sociaal
- Enthousiast
- Leergierig
- Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
- Kan snel schakelen
- Daadkrachtig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in een unieke branche waarbij ze nieuwe inwoners van Brabant helpen in te burgeren in de provincie. Dit kunnen zowel buitenlanders zijn als Nederlanders uit een andere provincie. Het is dus zeker een pre als je goed Engels spreekt. In totaal werken er 4 mensen bij dit bedrijf, dus het is een echt gezellig familiebedrijf. Je hebt daarnaast veel contact met de klanten en bedrijven, dus je bent ook veel onderweg.

Bij deze functie heb je veel vrijheid en kun je verschillende taken oppakken. Dit kunnen werkzaamheden zijn waar je al veel van weet of waar je juist nog meer over wil leren. Je gaat onder andere mee met de nieuwe inwoners bij het bezoeken van huizen, hiervoor is het handig als je een rijbewijs hebt. Maar je kunt ze ook helpen met het regelen van hun belasting of bij het vinden van een nieuwe sportschool of opvang voor de kinderen.

Doordat het een klein bedrijf is, zijn de lijnen kort en is er goed onderling contact. Uiteraard ontvang je een mooi uurloon.

Eigen auto is een must!
group
1+ medewerkers
mood
Informeel en open!
local_bar
Op en top Brabants bedrijf