Marketing bijbaan gericht op duurzame kapitaalgoederen!

Bijbaan op (online) marketinggebied!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de watersport en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. Het bedrijf produceert duurzame kapitaalgoederen en verkoopt deze ook zelf. Jij gaat er voor zorgen dat ze meer naamsbekendheid krijgen onder de doelgroep mensen die duurzame kapitaalgoederen zouden kunnen kopen. Dit ga je doen door de marketing activiteiten op te pakken.

Met name op het gebied van SEO en content voor de social media zijn taken die je op je kunt nemen, maar ook de traditionele marketing activiteiten neem je onder de loep.

Zo ziet jouw dag eruit

Je gaat aan de slag met online marketing en social media. Je neemt dit onder handen zodat de (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van het aanbod en ze makkelijker bereikt worden. Je vergroot de exposure en zorgt dat de juiste boodschap wordt gecommuniceerd.

Dit ben jij

- Zelfredzaam
- Communicatief vaardig
- Affiniteit met watersport of luxe vaartuigen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de luxe vaartuigen en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. Het bedrijf produceert sloepen en verkoopt deze ook zelf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en dynamisch. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen op zijn tijd.

Je komt te werken op een afdeling met 4 collega’s. Zij houden zich bezig met sales en marketing.

Het bedrijf is redelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto is aan te raden.
group
5+ medewerkers
mood
Open
local_bar
Productie en showroom direct naast kantoren!