Gave bijbaan beschrijf het totale proces bij dit leuke bedrijf in de automotive! (Roosendaal)

Het beschrijven van het totale proces!

Dit ga je leren

De organisatie heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van autoruiten. Jij gaat het proces beschrijven vanaf het moment dat er een nieuw model op de markt komt, totdat deze ruit wordt geïnstalleerd op een voertuig. Zo komen onder andere het productieproces en het verkoopproces aan bod. De organisatie heeft deze beschrijving nodig, omdat ze willen analyseren welk computerprogramma het beste past om dit te regelen. Je zal tijdens dit project vooral werken vanuit het kantoor in Roosendaal, maar de mogelijkheid bestaat ook om naar het warehouse in België af te reizen!

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als student kun jij het bedrijf helpen met het beschrijven van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken?

Dit ben jij

- Je bent goed in het schrijven van rapporten
- Sterk in processen
- Je kan hoofdzaken van bijzaken onderscheiden
- Goede beheersing van de Engelse taal
- Hands-on
- In het bezit van een rijbewijs

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bedrijf is actief in de automotive. Ze hebben verschillende diensten en producten die voor auto´s worden gebruikt. Er werken meer dan 1000 medewerkers binnen het bedrijf wereldwijd en op de vestiging in Roosendaal meer dan 30. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. Je Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet persé nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Werken bij een wereldspeler