Corporate recruitment bijbaan bij StudentenBureau

Je gaat je richten op Corporate Recruitment

Dit ga je leren

In deze bijbaan zal je bezig zijn met Corporate Recruitment. Het gaat om een flexibele bijbaan voor 12-16uur per week, waarbij je zelf je dagen en uren bepaald.

Je gaat meedenken hoe wij onze Employer Branding nog beter kunnen uitwerken zodat potentiële nieuwe collega’s en huidige collega’s trots zijn om bij StudentenBureau te werken. Jouw input is hierbij van groot belang om nieuwe ideeën uit te werken.

Jouw dagen zijn gevuld met de werving van potentiële kandidaten, het meedenken over creatieve werving campagnes, updaten en bijhouden van gegevens in onze database, meedenken en organiseren van Meet-us Events, het uitbouwen van ons Employer Brand, activeren en uitbouwen van onze kanalen om ons Employer Brand zichtbaar te maken..

We hebben een enorme database met young professionals die jij gaat benaderen! Jij bepaalt wat nodig is om voor deze instroom te zorgen. Moeten we meer op social media zetten? Moeten we een mailing versturen? Hoe bereiken we de talenten?

Kortom een leuke en veelzijdige bijbaan waar de impact groot is! Leuke collega's én relevante ervaring voor op je CV; wat wil je nog meer?

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag begint altijd met een heerlijke kopje koffie! De een dag vanaf kantoor Den Bosch, de andere dag vanuit je eigen kantoor thuis.
Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je potentiële kandidaten via LinkedIn aan het benaderen, de andere dag zit je in een brainstorm sessie voor onze branding of hang je met de coordinator van de opleiding CE aan de telefoon.

Dit ben jij

• Je barst van het enthousiasme en woont in de buurt van Den Bosch (en/of hebt een OV-kaart)
• Je bent minimaal een half jaar beschikbaar
• Je bent een echte winnaar en niet vies om daar hard voor te werken
• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
• Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar, meer mag uiteraard altijd
• Bij voorkeur ben je in de zomerperiode max 2 weken op vakantie

Wat je van ons terug krijgt:
• 12 euro bruto uurloon (met elk half jaar ervaring komt daar een euro boven op). Per verstuurde video en per HIRE krijg je nog een extra verhoging op je uurtarief.
• Elk half jaar een beoordelingsgesprek waar een salarisverhoging aan vast zit.
• Vrijmibo's en leuke feestjes!

Over dit bedrijf

Wij zijn 40 enthousiaste medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar. Dit jaar bestaan we 20 jaar, dus dat betekent groot feest!

Vanuit 2 kantoren, 1 in Amsterdam en 1 in Den Bosch, crossen wij het hele land door met als doel zoveel mogelijk leuke stages, afstudeeropdrachten en bijbanen terug te halen.
Jij komt te werken in team Den Bosch op ons net nieuwe kantoor op loopafstand van het Centraal station of in Amsterdam.

We vinden persoonlijke ontwikkeling en groei zeer belangrijk en we bieden dan ook alle mogelijkheid om hier mee aan de slag te gaan; denk aan coaches, mentoring, trainingen et cetera.
Daarnaast staan flexibel werken en autonomie centraal bij ons.

group
50+ medewerkers
mood
Zeer informeel
local_bar
Goed jaar gehad? Dan gaan we altijd een weekend weg met de hele organisatie.