Bijbaan technische bedrijfskunde bij grote international!

Je gaat aan de slag met het opzetten en runnen van een belangrijke database voor deze organisatie!

Dit ga je leren

Je gaat je onder andere bezighouden met het opzetten en runnen van een database. Je werkt nauw samen met de productmanagers en buitendienst medewerkers om zo tot een optimale oplossing voor de klant te komen. Hierbij koppel je de commerciële kant van deze functie aan de technische aspecten.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als student kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Communicatief
- Analytisch
- Commercieel
- Kennis van Engels/Duits is een pre

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de vloeistofsystemen en er werken 70 medewerkers binnen het bedrijf in Nederland. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.


Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima vergoeding.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto is wel handig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Goede ontwikkelingsmogelijkheden