Bijbaan SEO/SEA en optimalisatie webshop

Je gaat aan de slag met SEO/SEA en webshop optimalisatie

Dit ga je leren

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouw bijbaan bij helpen. Ze willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten.

Deze organisatie is de switch aan het maken van verkoop via traditionele accountmanagers naar verkoop via een webshop. Ze willen middels deze webshop meer nieuwe klanten genereren. En aan jou de taak om hier mee aan de slag te gaan.

Jij krijgt de kans om tijdens jouw nieuwe bijbaan met hun online marketingstrategie aan de slag te gaan, zodat we hun naamsbekendheid kunnen vergroten en ook meer nieuwe klanten kunnen bereiken. Hierin komen de volgende zaken aan bod:

- Huidige situatie in kaart brengen
- Doelgroep in kaart brengen
- Hoe wil de doelgroep benaderd worden?
- Mogelijkheden op online marketing gebied in kaart brengen (website, SEO/SEA, social media)
- Het schrijven van een adviesplan

Het doel van jouw nieuwe bijbaan is om de bestaande en potentiële klanten beter te bereiken via online marketing en de vindbaarheid van de website te vergroten.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan de marketeer. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Dit ben jij

- Je hebt al kennis en ervaring van SEO/SEA (dit is een must!!)
- Kennis van verschillende social media
- Energiek
- Hands-on mentaliteit
- Minimaal twee dagen per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de print en sign wereld en er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als erg informeel.

Je komt te werken op een afdeling marketing met twee andere collega’s. Zij houden zich bezig met marketing en onderzoek.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Ze willen dolgraag met een marketeer aan de slag!