Bijbaan sales in serviceautomaten

Jij gaat zowel de telefoon pakken als het veld in

Dit ga je leren

Jouw toekomstige bijbaan is gericht op het verkopen van serviceautomaten in horecagelegenheden. Jij werkt hiervoor vooral samen met de eigenaar en krijgt veel flexibiliteit. Daarvoor verwacht de eigenaar wel een commerciële instelling terug en iemand die niet bang is om het product mondeling te verkopen. Jij bent niet bang en probeert zowel op locatie als via de telefoon zo veel mogelijk te verkopen!

De eigenaar van het bedrijf heeft een groot bestand met contacten, zowel warm als koud, welke na kunnen worden gebeld. Dit betekent dat je zowel klantrelaties gaat onderhouden als koud gaat bellen om nieuwe klanten binnen te halen. Misschien nog wel veel belangrijker is dat jij ook in staat bent om op locatie langs te gaan en daar jouw praatje te houden. Hier haal jij weer een opvolgend gesprek uit met de klant óf misschien wel meteen een sale! Een fiets, scooter of misschien zelfs auto is dus wel handig. Afhankelijk van waar jij jouw potentie en krachten hebt liggen, wordt in overleg bepaald waar jij je mee bezig gaat houden.

Het aantal uur en de werkplek zijn flexibel in te delen. Dit is de reden dat er wel veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid wordt gevraagd.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. Klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets is voor jou geen probleem.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Leergierig
- Representatief en klantgericht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in automatenverkoop en er werken 2 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima loon

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
1+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel vrijheid en flexibiliteit!