Bijbaan sales

Je gaat aan de slag met uitdagende sales werkzaamheden en met optimaliseren van customer journey.

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij jouw bedrijf ondersteunen in de sales en marketing. Bij dit super toffe bedrijf, met een indrukwekkend mooi kantoor ga je meewerken aan het continue verbeteren van de customer journey. Op de juiste momenten in de klantreis neem jij contact op met de klant. Dit betekent dat je de beschikbaar verkooptools direct zult inzetten om de gunning te maximaliseren en de potentiële klanten te overtuigen.

In samenwerking met de commerciële binnen- en buitendienst en marketing zal je op overtuigende wijze in contact treden met interessante stakeholders en potentiële klanten. Je blijft continue analyseren om zo de customer journey te optimaliseren en succesvoller te worden in de sales.
Bijbaan sales

Zo ziet jouw dag eruit

Het resultaat van jouw bijbaan is dat je relevante en commerciële kennis op doet. Daarnaast help je jouw bedrijf door bij nieuwe klanten in beeld te komen. Je begint je dag met de allerbeste koffie op het mooiste kantoor van de omgeving. Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen dit bedrijf, daarom zal je hier erg veel leren!

Dit ben jij

- Commercieel gedreven
- Open staan voor nieuwe ideeën
- Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
- Leergierig
- Prestatiegericht
- Ervaring in de sales is een pré
- Communicatief vaardig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bedrijf is actief in de productie en verkoop van vloeren en er werken meer dan 100 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en informeel.

Je komt te werken op de afdeling sales en marketing met gezellige en hulpvaardige collega’s. Zij houden zich bezig met alle commerciële activiteiten

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima salaris.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Werken op een droomlocatie!