Bijbaan procesoptimalisatie

Je gaat aan de slag met procesoptimalisatie

Dit ga je leren

Je aan de slag met het optimaliseren van de financiële processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de financiële huidige processen. Ook ga je kijken naar ISO certificeringsnormen en de relevantie om daaraan te voldoen. Aan de hand van je analyse bepaal je welke koppelingen je gaat gebruiken om ervoor te zorgen dat het proces efficiënter verloopt.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als student kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Dan is dit zeker een geschikte bijbaan voor jou.

Dit ben jij

- Beschikt over financiële kennis
- Affiniteit met commerciële software
- Ondernemend
- Zelfstandig
- Oplossingsgericht denken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bedrijf is actief binnen de import en export en er werken meer dan 40 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
informeel