Bijbaan opzetten nieuw dashboard/systeem BIM studenten

Uitdagende bijbaan voor 12/24 uur per week

Dit ga je leren

Als werkstudent ‘development’ werk je onder de verantwoordelijkheid van de CFO aan een nieuw te ontwikkelen systeem/dashboard. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het in kaart brengen van de huidige gebruikte specificatiesheets, van de behoeften die er binnen de organisatie heersen en uit het opzetten van een nieuw systeem of dashboard. Dit nieuwe concept moet er uiteindelijk voor zorgen dat productspecificaties per order in een keer uit het systeem getrokken kunnen worden, zodat klanten hier duidelijk inzicht in krijgen.

Dit kan gepaard gaan met een stukje kwaliteitsmanagement en migratietesten, zodat er aan de steeds strengere regels en wetgeving voldaan kan worden.

Zo ziet jouw dag eruit

Bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde: het ene moment ben je bezig data te verzamelen, te categoriseren en bewerken en analyseren. Het volgende moment ga je aan de slag met het opzetten en vormgeven van het nieuwe systeem. Dit doe je in constant overleg met de CFO en de rest van de mensen die werkzaam zijn op kantoor.

Naast data behoort ook het waarborgen en nastreven van kwaliteitsmanagement tot jouw taken.
Eigen inbreng wordt gewaardeerd!

Dit ben jij

- affiniteit voor data
- analytisch sterk
- resultaatgericht
- communicatief vaardig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever zit in de productie van gebakpapier en papieren artikelen welke gebruikt worden in de slagerij, horeca en zorgsector. Er werken 17 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open, informeel en warm.

Je komt te werken op een afdeling met 5 collega’s. Zij houden zich bezig met de bedrijfskundige werkzaamheden van de organisatie.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een marktconforme salaris.
group
5+ medewerkers
mood
Zeer informeel
local_bar
Het is een familiebedrijf met een warme sfeer