Bijbaan online marketing

Jij gaat de online marketing oppakken!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf dat het offerte- en orderproces verbetert en het verkoopproces foutloos maakt. Zij helpen productiebedrijven en sectoren zoals koffie vending, landbouwmechanisatie en bouw toeleveringsbedrijven om hun processen te optimaliseren en te laten groeien.

Dit bedrijf is op zoek naar iemand die de digital marketing wil gaan oppakken en samen met de directeur lead generatie programma’s wil draaien. Je gaat zelfstandig aan de slag met SEO, SEA, e-mail campagnes, content schrijven en meer. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de website, het plaatsen van artikelen, het beheren van LinkedIn-campagnes en het CRM-systeem. Daarnaast schrijf je klantverhalen, bedenk en onderhoud je nurturing campagnes en nieuwsbrieven, en voer je e-mail marketing campagnes uit. Daarnaast kan je bij deze werkgever grotendeels vanuit huis werken, dus dat zorgt voor veel vrijheid!

Zo ziet jouw dag eruit

Taken en Verantwoordelijkheden:

- Optimaliseren en beheren van SEO en SEA.
- Opzetten en beheren van e-mail campagnes.
- Schrijven van boeiende en relevante content, zoals klantverhalen en blogs.
- Beheren en bijwerken van de website.
- Voeren van LinkedIn campagnes en onderhouden van het CRM-systeem.
- Creëren en versturen van nieuwsbrieven.
- Samenwerken met de directeur om marketingstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren.

Dit ben jij

✔ 10-16 uur per week beschikbaar
✔ Proactief
✔ Ervaring met SEO, SEA, en e-mail marketing.
✔ Creatief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in in het leveren van software en er werken 2 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. 

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Daarnaast zal je grotendeels vanuit huis werken.

group
1+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Werken vanuit huis!