Bijbaan junior planner

Jij gaat aan de slag met het plannen van tanktransport

Dit ga je leren

Als parttime planner ga jij aan de slag met het inplannen van tanktransport. Met hun software is deze opdrachtgever verantwoordelijk voor de logistiek en bevoorrading van tankstations, specifiek gericht op brandstoffen. Over dertien landen verspreid, regelen zij dat er dagelijks miljoenen liters brandstof op tijd worden afgeleverd. Hier gaat als vanzelfsprekend een hele planning aan vooraf. Juist met die planning ga jij aan de slag!

Werkzaamheden die onder jouw verantwoordelijkheid vallen zijn bijvoorbeeld:
- Administratie van de voorgaande dag
- Het inplannen van de tankstations met bijbehorende liters
- Lopende planning bijsturen
- Het maken van management rapportages
- Etc.

Binnen de organisatie is er enorm veel ruimte om door te groeien en te doen wat jij leuk vindt.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dagen zijn nooit saai, omdat je in een dynamische functie terecht komt. Een groot deel van de dag is planbaar, maar lang niet alles. In de planning moet je namelijk bijsturen op het moment dat de planning ergens volgens plan verloopt. Het is dan ook belangrijk dat je stressbestendig bent en dat je analytisch te werk kunt gaan. Ervaring met plannen en logistiek is niet per se een must, ze kunnen je alles zelf leren met interne opleidingen!

Naast de kantooruren sta je als junior planner ook af en toe stand-by. Uiteraard ontvang je hier extra toeslag over! Stand-by staan betekent dat jij samen met een aantal collega's bereikbaar bent om eventuele calamiteiten op te vangen. Deze stand-by diensten zijn belangrijk omdat de planning 24/7 doordraait.

Dit ben jij

- Analytisch
- Stressbestendig
- Proactief
- Leergierig

Over dit bedrijf

Met hun software is deze opdrachtgever verantwoordelijk voor de logistiek en bevoorrading van tankstations, specifiek gericht op brandstoffen. Over dertien landen verspreid, regelen zij dat er dagelijks miljoenen liters brandstof op tijd worden afgeleverd. Hier gaat als vanzelfsprekend een hele planning aan vooraf.

De organisatie is gevestigd in Vught, nabij Den Bosch. Een eigen auto kan handig zijn qua vervoer. Er werken zo'n 45 medewerkers voor deze organisatie!
group
20+ medewerkers
mood
Open en informeel