Bijbaan ISO 9001

Je gaat aan de slag met ISO 9001

Dit ga je leren

Voor jouw nieuwe werkgever ga je aan de slag met het updaten en optimaliseren van de ISO9001 certificering. Twee jaar geleden is men intern aan de slag gegaan met deze certificering. Dat project is opgepakt, maar de situatie is inmiddels uiteraard veranderd. Het ISO9001 traject moet worden onderzocht, geoptimaliseerd en geactualiseerd. Aan de hand van jouw bevindingen ga je aan de slag met het aanpassen van het huidige kwaliteitshandboek.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt jouw werkdag binnen, bespreek de huidige stand van zaken en gaat redelijk snel zelfstandig aan de slag met jouw project. Je zult veel schakelen met de directeur van de organisatie, maar er wordt wel van je verwacht dat je een zelfstarter bent en veel initiatief neemt.

Je spreek per week af hoe veel uur en hoe veel dagen je werkt. In het begin zal het wat meer zijn om de organisatie goed te leren kennen. Het liefst ben je beschikbaar op vrijdag, want dan kun jij het beste schakelen met de directie.

Dit ben jij

- Autonoom
- Een zelfstarter
- Gedreven
- Positief
- Assertief
- Moet van je af kunnen bijten
- Zelfstandig
- Hebt ervaring met certificeringen
- Op vrijdag beschikbaar is een pre

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als technische groothandel en er werken 8 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een gemoedelijk kantoor onder de vleugels van de directie. Voor vragen kun je bij je leidinggevende terecht. Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Kleine hechte organisatie