Bijbaan ISO 22000 certificering

Implementeren van de ISO 22000 certificering en het behalen van andere certificerings

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga je deze organisatie helpen met het behalen van het ISO 22000 certificaat om zo de interne kwaliteit te verbeteren.

Jouw toekomstig werkgever gaat verhuizen van locatie. Ze zijn actief als transporteur van bijvoorbeeld melk en sappen. Na elk transport moeten de tankwagens gespoeld en gereinigd worden. Op de nieuwe locatie zitten ze dicht tegen een drukke snelweg aan, waardoor ze ook vrachtwagens van derden willen gaan reinigen. Maar daarvoor moet je dus onder andere ISO22000 gecertificeerd zijn. Het afgelopen half jaar is hier een student mee aan de slag gegaan. Nu moet het in fases in de organisatie geïmplementeerd worden.

Als dat gebeurd is moeten er nog andere certificaten (ATCN en EFCON) worden gehaald waarbij het kwaliteitssysteem van deze organisatie nog beter wordt.

ISO22000 is een standaard op het gebied van voedselveiligheid. Er zijn dus bepaalde voorwaarden waaraan een bedrijf moet voldoen. Als een bedrijf ISO22000 gecertificeerd is, kunnen ze dus aantonen dat ze aan deze regelgeving voldoen. Gecertificeerde bedrijven zullen dus eerder een order krijgen dan non-gecertificeerde bedrijven. Dit is dan ook een van de redenen dat ze dit graag op orde willen hebben.

Het project is al gestart, maar ze hebben strakke deadlines. Lijkt jou dit een mooie uitdaging, waaraan je ook nog eens een leuk zakcentje kunt verdienen? Reageer dan snel!

Zo ziet jouw dag eruit

Je bepaalt per week je rooster samen met de mensen op kantoor. Je kan deze werkzaamheden prima naast je studie plannen en je uren zijn flexibel inzetbaar. Je wordt in eerste instantie puur voor dit project ingezet. Mocht het vanuit beide kanten goed bevallen dan kunnen jullie samen gaan kijken naar een breder takenpakket.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Gemotiveerd
- Engels van goed niveau
- Volgt een bedrijfskundige studie

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de transportsector en er werken ongeveer 40 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als erg informeel.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, maar er is een Caddy aanwezig die gebruikt mag worden voor woon-werk verkeer.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Kans op een baan na je studie!