Bijbaan Front Officie Medewerker

Ga in de zomermaanden aan de slag als Front Office Medewerkers bij een gezellige camping

Dit ga je leren

Dit bedrijf is op zoek naar een receptionist (Front Office Medewerker) die tussen april en september beschikbaar is. In de maanden april, mei en juni kan je twee dagen in de week werken, maar in juli en augustus zal dit door het drukke seizoen oplopen tot soms 4 dagen in de week. Daarnaast zit de jouw toekomstige werkgever nop nog geen vijf kilometer fietsen van Den Haag Centraal station. Dit is dan ook perfect te doen als je met de fiets, scooter of auto kan komen. Met met het ov is de camping ook zeker te bereiken, maar dit si niet ideaal. Je leest dus goed dat deze bijbaan perfect te combineren valt met je studie voor studenten in de omgeving Den Haag en Leiden!

Als receptionist(e) ben jij het visitekaartje van de camping. Je zorgt ervoor dat dagen bij ontvangen en vertrek zo goed mogelijk worden geholpen, maar ook alle andere vragen waar (toekomstige) gasten mee zitten zal je beantwoorden en oplossen. Als receptionist zal je je niet snel vervelen, de camping telt maar liefst 400 staanplekken die in de zomer allemaal geboekt zijn. Dit komt omdat jouw toekomstige werkgever het belangrijk vindt dat alles schoon is, maar veel wordt geïnvesteerd in goed personeel. Dit zal jij tijdens jouw inwerktraject dan ook zeker merken! Een mooie uitdaging is dan ook al direct het paasweekend. De ervaren receptionisten zullen jou hier uiteraard van te voren goed op voorbereiden en niet zo maar in de diepen gooien.

Met jouw enthousiasme en organisatorisch talent maak jij je onmisbaar voor alle gasten en medewerkers van de organisatie. Jij zorgt ervoor dat gasten een fijne ervaring hebben en soepel verloopt. Hierbij is het belangrijk dat je zelf initiatief neemt, zaken snel oppakt en verbetert. Het belangrijkste doel van de de functie is ervoor zorgen dat iedereen een fijne ervaring heeft tijdens het verblijf. Maar ook vragen beantwoord die er van te voren zijn.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint jouw dag natuurlijk met een kopje koffie zodat je jouw dag met een frisse en energieke blik kan beginnen. Als onderdeel van het receptionisten team ga je kijken wat deze dag jullie gaat brengen en hoe jullie dit zo goed mogelijk kunnen aanpakken.

Een aantal werkzaamheden die in jouw bijbaan terugkomen:
- De telefoon aannemen van gasten
- Alle bezoekers gastvrij ontvangen
- Administratieve werkzaamheden

Je kunt natuurlijk jouw werkrooster aanpassen aan jouw schoolrooster.

Dit ben jij

✔ Je bent een echte aanpakker en niet vies om je handen uit je mouwen te steken
✔ Goede communicatieve vaardigheden
✔ Goede beheersing Nederlands en Engels (Duits zou een pre zijn)
✔ Tussen de 12 en 24 uur beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de toeristenbranche en er werken binnen het bedrijf ongeveer 5 medewerkers. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Je komt te werken op een afdeling met ervaren collega’s. Zij houden zich bezig met het ontvangen en de gastvrijheid van gasten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding van het andere personeel wat er rondloopt en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is handig. Het is ook goed te doen voor studenten die in Den Haag wonen, helemaal met een scooter of fiets.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
In Den Haag, maar midden in de bossen