Bijbaan salarisadministratie

Je gaat je bezighouden met de salarisadministratie en bijbehorende werkzaamheden

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een bijbaan met veel verantwoordelijkheid en eigen inbreng, lees dan snel verder!

Jouw toekomstige bijbaan zal bij een leerwerkbedrijf van de gemeente Zaanstad en Purmerend zijn. De organisatie biedt opleidingstrajecten en trainingen aan, aan mensen die lastig aan een baan kunnen komen. Daarbij maken zij gebruik van een eigen leerwerktraject, om zo samen met alle partijen aan een toekomst te werken waarin iedereen kan groeien.

Doordat zij een groot aantal mensen helpen, verzorgen zij ook de salarisadministratie voor alle 700 werknemers. Jij gaat als parttimer ondersteuning bieden aan het huidige team en zelf natuurlijk werkervaring opdoen.

Taken waar jij voor verantwoordelijk zal zijn tijdens deze bijbaan:
- Mutaties vanuit AFAS controleren
- Werken in Excel
- Achterstanden wegwerken
- Vragen beantwoorden van klanten

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij namelijk verantwoordelijk voor de volledige controle van de salarisadministratie en het beantwoorden van vragen. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

- Je behoudt overzicht
- Zelfstandig en secuur
- Empathisch vermogen
- Meedenkend en goed benaderbaar

Over dit bedrijf

Deze organisatie zorgt voor de verkleining van de stap naar de arbeidsmarkt voor mensen zonder werk. Ze verzorgen trainingen en opleidingstrajecten en creëren banen bij externe opdrachtgevers. Dit doen ze door te werken vanuit de participatiewet, maar ook vanuit andere sociale oogpunten.

Je komt op locatie te werken in Purmerend, waar ook mensen werken op HR, finance, salarisadministratie, communicatie en facility.

Jouw stagebedrijf voorziet in personeel op projecten binnen industrie & montage, groen & schoonmaak en business post & print.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
250+ medewerkers
mood
Gezellige sfeer
local_bar
Flexibele bijbaan