Bijbaan commercieel projectmanager

Aan de slag met verantwoordelijkheden van A tot Z

Dit ga je leren

Jij gaat met jouw verantwoordelijke bijbaan, met vele doorgroeimogelijkheden, voor 16-20 uur per week aan de slag als visitekaartje van de organisatie. Hierbij zorg je samen met diverse fabrikanten en het onderhoudsbedrijf voor de beste service voor de kant.

Zo zorg je ervoor dat alle klantverzoeken juist en tijdig worden afgehandeld, je maakt offertjes, je plan afspraken voor onderhoud in, je voert administratieve werkzaamheden uit, je bewaakt de voorraad en plaatst bestellingen bij leveranciers, voert verkooporders in en onderhoudt contact met alle interne afdelingen waarbij jij verbetervoorstellen kan doen om de bedrijfsprocessen te bewerkstelligen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zorgt er op locatie voor dat alle klantverzoeken juist en tijdig worden afgehandeld, je maakt offertes, je plan afspraken voor onderhoud in, je voert administratieve werkzaamheden uit, je pakt door op commerciële mogelijkheden, je bewaakt de voorraad en plaatst bestellingen bij leveranciers, voert verkooporders in en onderhoudt contact met alle interne afdelingen en je beheert waar nodig de website.

Dit ben jij

✔ Bij voorkeur studerend richting Bedrijfskunde, of internationaal (IBM/IBL)
✔ Communicatief, commercieel, klantgericht en proactief
✔ Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal
✔ Enige ervaring met CRM/CPM
✔ Beheersing Duitse en/of Franse taal is een pre

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever distribueert en ontwikkelt innovatie medische producten voor o.a. ziekenhuizen. Daarnaast geeft men ook trainingen over het gebruik van deze producten. De Benelux is hierbij voornamelijk het focusgebied, maar denk ook aan Duitsland, Noorwegen en Frankrijk.

Binnen de organisatie werken 8 FTE, waarbij de distribiteurs zijn uitbesteed. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als plat, informeel, hardwerkend en nuchter. Het is belangrijk dat jij jezelf binnen deze kernwaarden herkend. Verder zal je tijdens deze bijbaan direct met de algemeen directeur komen samen te werken.

Uiteraard wordt je uitgebreid ingewerkt, tegelijkertijd verwacht men ook iets van je. Verder ontvang je een goed uurloon. De organisatie is het beste te bereiken met eigen vervoer, daarvoor is uiteraard reiskostenvergoeding voor aanwezig.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Nuchter, gedreven en gezellig
local_bar
Internationale werkzaamheden!