Administratieve bijbaan

Tijdens je nieuwe bijbaan ga je aan de slag met het overzetten van data

Dit ga je leren

Voor een familiebedrijf in omgeving Naaldwijk ben ik op zoek naar een student die graag aan de slag wil in een leuke parttime functie! Jouw toekomstige werkgever is een organisatie in de transport en logistieke sector.

Sinds een korte tijd zijn zij overgestapt naar een nieuw transport management systeem. Hierdoor zijn ze nu druk bezig met het overzetten van tarieven van het oude naar het nieuwe systeem!

Het betreft een tijdelijke functie, dus ben jij op zoek naar een tijdelijke functie om ervaring op te doen en wat bij te verdienen?

Zo ziet jouw dag eruit

Je start de dag met een goede bak koffie. Vervolgens ga je aan de slag met het invoeren en verwerken van de data. Het is niet alleen hersenloos data overzetten maar je gaat ook op zoek naar eventuele verschillen ten opzichte van vorig jaar en voor deze verschillen ga je op zoek naar een verklaring.

De organisatie is op zoek naar 2 studenten die hier mee aan de slag willen!

Dit ben jij

- Secuur
- Analytisch
- Affiniteit met logistiek of transport is een pre!
- 20 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in logistieke sector en er werken meer dan 200 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als dynamisch.

Je komt te werken op een afdeling met verschillende collega’s.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel!
local_bar
Gezellig familiebedrijf!