Bedrijfskunde vacatures zoeken

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde stage, afstudeerstage of bijbaan voor jouw HBO en WO studie. Dan ben je bij StudentenBureau aan het juiste adres! Jaarlijks helpen we zo’n 1.500 studenten bij het vinden van een leuke bedrijfskunde vacature in Nederland. Selecteer hieronder waar je precies naar op zoek bent scroll door de lijst met stages, afstudeerstages en bijbanen heen om te zien of er een leuke vacature voor jou tussen staat.

Jouw bedrijfskunde stage, afstudeerstage of bijbaan snel gevonden

Bij StudentenBureau heb je altijd contact met een persoonlijke (stage)coach rondom. Deze coach helpt je bij het opzetten van je CV, het solliciteren naar een stage of bijbaan en kan je ook tijdens je stage of bijbaan ondersteunen om het beste uit jezelf te halen. Wij geloven erin dat als jij op de juiste plek zit, je niet alleen zelf een mooiere ontwikkeling doormaakt maar ook je stagebedrijf hier meer aan heeft! Al onze bedrijfskunde vacatures zijn op HBO of WO niveau en er is altijd begeleiding op het juiste niveau aanwezig. Zo vind je bij ons een stage waarin je uitdagende werkzaamheden kunt oppakken. Dus kijk rustig rond naar al onze bedrijfskunde vacatures en laat het ons weten als je vragen hebt.

We hebben 156 vacatures voor jou gevonden

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.