Afstudeerstage Werktuigbouwkunde in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage werktuigbouwkunde in Den Bosch? Dan heb je het goede bedrijf te pakken! Sinds 1998 helpen wij ongeveer 1500 HBO en WO studenten bij het vinden van de geschikte werktuigbouwkunde afstudeerstage. Na zoveel jaren ervaring vinden wij het belangrijk om een uitdagende afstudeerstage in Den Bosch voor jou te vinden, omdat de juiste afstudeerstage bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wanneer jij kan groeien tijdens jouw werktuigbouwkunde afstudeerstage, is onze zoektocht geslaagd!

Wij regelen jouw afstudeerstage werktuigbouwkunde in Den Bosch

Onze gezamenlijke zoektocht begint bij jouw inschrijving. Wanneer je namelijk bij ons ingeschreven staat, krijg je automatisch alle nieuwe werktuigbouwkunde afstudeeropdrachten toegestuurd. Tegelijkertijd kun je ons ook zelf benaderen met een telefoontje of een mailtje, waarin je ons vertelt waar je naar op zoek bent. Vervolgens nodigen wij je uit bij ons op intakegesprek. Samen met jouw persoonlijke consultant gaan jullie op zoek naar wat je leuk vindt om als taken op te pakken, wat jouw verwachtingen zijn van een stagebedrijf en met welke eisen van school we rekening moeten houden. Na dit gesprek gaat de consultant voor jou aan de slag om een geschikte werktuigbouwkunde afstudeerstage te vinden. Wanneer dit gelukt is, wordt je op sollicitatiegesprek gestuurd. Voorafgaand benadert de consultant jou om je wat tips en advies te geven voor zo'n gesprek. Zo stap je met een goede dosis zelfvertrouwen het bedrijf binnen. Na afloop ben jij misschien wel degene die een uitdagende werktuigbouwkunde afstudeerstage in 's-Hertogenbosch heeft gescoord! Je hebt zelfs minimaal 300 euro stagevergoeding en hoeft maximaal maar 1 uurtje te reizen als voorwaarden te pakken.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.