Afstudeerstage Werktuigbouwkunde in Breda

Ben jij nog op zoek naar een toffe afstudeerstage werktuigbouwkunde in Breda? Dan heb je het juiste bedrijf te pakken! Sinds 1998 bemiddelen wij jaarlijks 1500 HBO en WO studenten met een stagebedrijf en zoeken voor hen een passende afstudeerstage. Ook voor werktuigbouwkunde in Breda dus! Wij vinden het belangrijk om voor jou een leuke afstudeeropdracht op het gebied van werktuigbouwkunde te vinden, omdat we na zoveel jaar ervaring kunnen zeggen dat een uitdagende afstudeerstage bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Laten we aan de slag gaan!

Jouw afstudeerstage werktuigbouwkunde in Breda vind je bij ons

Allereerst is het belangrijk dat je je inschrijft bij StudentenBureau. Zo kunnen wij het snelste een matchende afstudeerstage werktuigbouwkunde in Breda voor jou vinden. Je kunt ons na je inschrijving ook zelf benaderen via een telefoontje of een mailtje en ons vertellen waar je naar op zoek bent. Vervolgens nodigen wij je uit voor een intakegesprek in ons pand. Hierin bespreken jij en je persoonlijke consultant wat jij graag wil onderzoeken binnen het vakgebied werktuigbouwkunde, wat je zoekt in een bedrijf en welke eisen er vanuit school gesteld worden. Na dit gesprek gaat de consultant in Breda voor jou op zoek naar een toffe afstudeerstage werktuigbouwkunde. Wanneer we een match gevonden hebben, word jij op sollicitatiegesprek gestuurd. Voorafgaand aan dit gesprek heb je nog wel even contact met jouw consultant die jou wat tips kan geven bij het solliciteren. Zo ga je met goeie moed jouw sollicitatiegesprek tegemoet. Na een uurtje ben jij misschien wel degene die het gebouw uitstapt met een uitdagende afstudeerstage werktuigbouwkunde in Breda. Daarnaast biedt jouw stagebedrijf jou ook nog eens minimaal 300 euro stagevergoeding en hoef je maximaal maar 1 uurtje te reizen naar Breda!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.