Stage of Afstudeerstage werktuigbouwkunde

Stage of Afstuderen werktuigbouwkunde

Dit ga je leren

Als afstudeerder Werktuigbouwkunde ga jij aan een project werken met een duidelijke kop en staart. Je gaat aan de slag met een prachtig groot project voor bekende werkgevers. Deze ideeën ga jij daadwerkelijk construeren en ontwerpen in 3D. Tijdens dit project leer je de in and outs van het vak. Samen met de andere engineers leer je met de systemen werken en ga je mee tekenen. Bij deze opdrachtgever doe je alles als team!

Jouw stage of afstudeerstage resulteert dat je hebt mogen meewerken aan een groot belangrijk project. Dit bedrijf heeft aan projecten gewerkt zoals Rotterdam Centraal Station, de tweede kamer en nog veel meer. Hij sneller jij dingen oppakt hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met je collega's voor een groot project. Je wordt niet gezien als stagiair maar als werknemer, natuurlijk met het idee dat je nog volle bak aan het leren bent. Dit maakt het aangenamer om jouw stageperiode te volbrengen doordat iedereen je erg serieus neemt.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Passie voor techniek
- Doorzetter
- Een echte aanpakker

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de installatietechniek en er werken 50+ medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is matig te bereiken met het OV, een eigen auto is een voordeel.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel