Afstudeerstage werktuigbouwkunde projecten

Je gaat projecten ontwerpen

Dit ga je leren

Als afstudeerder Werktuigbouwkunde ga jij aan een project werken met een duidelijke kop en staart. Je gaat aan de slag met nieuwe ideeën voor bijvoorbeeld een nieuwe machine. Deze ideeën ga jij daadwerkelijk construeren en ontwerpen in 3D. Je houdt je bezig met bestekeisen en zorgt ervoor dat de tekeningen gebruikt kunnen worden voor de productie of montage. Ook zal je de locaties af gaan om te kijken of de tekeningen overeenkomen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met de ideeën voor het construeren en ontwerpen van de door jouw bedachte machine. Je wordt niet gezien als stagiair maar als volledig werknemer. Dit maakt het aangenamer om jouw stageperiode te volbrengen doordat iedereen je erg serieus neemt.

Dit ben jij

Herken jij jezelf in de onderstaande punten?
- Je hebt kennis van machinebouw
- Je kan overweg met Autocad/Inventor/Tekla
- Je bent een teamspeler
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de machine bouw en er werken 60 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en technisch.

Je komt te werken op een afdeling engineering met veel collega’s. Zij houden zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe machines

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel en technisch
local_bar
Je kan aanblijven na je studie