Afstudeerstage werktuigbouwkunde of elektrotechniek

Je gaat een machine ontwerpen

Dit ga je leren

Bij jouw toekomstige stagebedrijf ga je aan de slag met een project wat duidelijk begin en einde heeft. De organisatie heeft meerdere projecten liggen welke jij als student kan oppakken.

De opdracht die ze momenteel hebben liggen voor een werktuigbouwkundige is als volgt:

De organisatie voorziet bedrijven omtrent luchtbevochtiging. Dit is een behoorlijk specialistisch onderwerp waar jij een deel van kan gaan uitmaken. Er moet nu een machine ontwikkeld worden welke 'Plug-and-play' gemaakt kan worden om aan te sluiten op de klimaatbeheersing. Jij gaat deze kast ontwerpen en samenstellen. Het bedrijf weet welke componenten er in moeten en jij gaat samen met de organisatie kijken hoe dit het beste verwezenlijkt kan worden.

De productie wordt beneden het kantoor verwezenlijkt, dus je zit dicht bij het vuur en kan altijd checken wat wel en niet mogelijk is. Uiteindelijk is de wens van de organisatie ook om het laatste ontwerp mee te nemen in de productie.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met de ideeën voor het construeren en ontwerpen van de door jouw bedachte machine. Je wordt niet gezien als stagiair maar als volledig werknemer. Dit maakt het aangenamer om jouw stageperiode te volbrengen doordat iedereen je erg serieus neemt.

Dit ben jij

Herken jij jezelf in de volgende punten?
- Construeren en ontwerpen is helemaal jouw ding
- Je vindt het leuk om in een klein team te werken
- Je bent sociaal
- Je bent een aanpakker

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de klimaatbeheersing en luchtbevochtiging. er werken 5 medewerkers binnen deze internationale organisatie en de sfeer is daarom ook lekker informeel. Er liggen baanmogelijkheden als je het leuk vindt om je te verdiepen in deze specialistische branche. Ze hebben veel grote klanten en later zal er ook de mogelijkheid voor jou komen om de grenzen over te gaan om alles te realiseren.

Je komt te werken op een afdeling engineering en werkt nauw samen met 2 collega’s. Zij houden zich bezig met de het ontwerpen en construeren.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je eigen project