Afstudeerstage werktuigbouwkunde

Productontwerping WTB

Dit ga je leren

Als afstudeerder Werktuigbouwkunde ga jij aan een project werken met een duidelijke kop en staart. Je gaat aan de slag met nieuwe ideeën voor een van de producten van dit bedrijf. Deze ideeën ga jij daadwerkelijk construeren en ontwerpen in 3D. Wanneer dit gebeurt is ga jij een prototype bouwen en vervolgens het prototype testen volgens het trial & error principe. Je komt tot een finaal ontwerp! Je gaat ook meedenken over de manier waarop de machine in de markt gezet moet worden.

Jouw afstudeerstage resulteert in een volledig nieuw ontwerpen machine of een herontwerp van een bestaande machine.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met de ideeën voor het construeren en ontwerpen van de door jouw bedachte machine. Je wordt niet gezien als stagiair maar als volledig werknemer. Dit maakt het aangenamer om jouw stageperiode te volbrengen doordat iedereen je erg serieus neemt.

Dit ben jij

- Assertief
- Zelfstandig
- Kan tekenen met Solidworks en/of Autocad
- Analytisch

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de installatiebranche en er werken 40 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet per se nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Plat
local_bar
Vrijdagmiddagborrel