Afstudeerstage werktuigbouwkunde

Jij gaat aan de slag bij een vlot bedrijf in de aliminumkozijnen!

Dit ga je leren

Als afstudeerder Werktuigbouwkunde of Technische bedrijfskunde ga jij aan een project werken met een duidelijke kop en staart. Je gaat aan de slag met nieuwe ideeën voor bijvoorbeeld de automatisering van de productie, kwaliteitscertificatie of het overgaan naar 3D tekenen.

Jouw afstudeeropdracht is een intern onderzoek dat ervoor gaat zorgen dat processen beter gaan lopen. Er liggen veel mogelijkheden dus je krijgt veel eigen inbreng en gaat de definitieve opdracht inkaderen met jouw begeleider.

Jouw toekomstige stagebedrijf maakt aluminum gevels voor midden tot grote bouwprojecten. Het bedrijf neemt alles voor zijn rekening, van productie tot plaatsing. Het is daarom vooral belangrijk dat je een brede focus hebt en je bezig wilt houden met een volledig proces.Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met de ideeën voor het onderzoek. Je wordt niet gezien als stagiair maar als volledig werknemer. Dit maakt het aangenamer om jouw stageperiode te volbrengen doordat iedereen je erg serieus neemt.

Dit ben jij

- nauwkeurig
- kunt zowel overzicht houden als aandacht besten aan de details
- werkt gestructureerd en zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf maakt aluminum gevels voor middelgrote tot grote bouwprojecten. Er werken 40 mensen en ze doen alles van productie tot zetten. Het is een vlot bedrijf met een gezellig sfeer.

Het is aan jou op welke afdeling je komt te werken, maar je krijgt altijd goede begeleiding op HBO niveau door mensen met een technische achtergrond. Daarnaast ontvang je een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
open en vlot
local_bar
je kunt hier na je stage aanblijven in een leuke baan!