Afstudeerstage werktuigbouwkunde

Je gaat een installatie ontwerpen

Dit ga je leren

Als afstudeerder Werktuigbouwkunde ga jij aan een project werken met een duidelijke kop en staart. Deze organisatie werkt met technische installaties en hier zal jij je dan ook in gaan verdiepen. Je gaat een ontwerp maken betreffende deze installaties, deze worden dan ook uitgevoerd. Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen op de gestelde competenties vanuit je opleiding. Ook ga je meedenken hoe dit het beste geïnstalleerd gaat worden.


Jouw afstudeerstage resulteert in een volledig nieuw ontwerpen van de installatie

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met de ideeën voor het construeren en ontwerpen van de door jouw bedachte machine. Je wordt niet gezien als stagiair maar als volledig werknemer. Dit maakt het aangenamer om jouw stageperiode te volbrengen doordat iedereen je erg serieus neemt.

Dit ben jij

- Je kan ontwerpen
- Je wilt jezelf ontwikkelen op installatietechniek
- Je kan zelfstandig werken
- Je kan overweg met bijvoorbeeld Autocad en Navision

Over dit bedrijf

Het bedrijf is actief als installateur en doet dat in verschillende sectoren. Bij veel aansprekende gebouwen verzorgt de organisatie de installaties en onderhoudt deze ook. Binnen het bedrijf zijn ongeveer 400 mensen actief van buitendienst tot kantoor en van bedrijfskundig tot technisch personeel.

Je krijgt begeleiding op HBO niveau. Hier zijn al veel studenten gestart met veel plezier en succes
group
250+ medewerkers
mood
Informeel en technisch
local_bar
Je kan aanblijven