Afstudeerstage werktuigbouwkunde

Bij deze afstudeerstage ga jij een hele machine ontwikkelen, verkopen, en bouwen, onder de vleugels van een ervaren engineer die gestudeerd heeft aan de TU Delft!

Dit ga je leren

Als afstudeerder Werktuigbouwkunde ga jij aan een project werken met een duidelijke kop en staart. Je gaat aan de slag met nieuwe ideeën voor bijvoorbeeld een nieuwe machine. Deze ideeën ga jij daadwerkelijk construeren en ontwerpen in 3D met behulp van Solidworks. Wanneer dit gebeurt is ga jij een prototype bouwen en vervolgens het prototype testen volgens het trial & error principe. Je komt tot een finaal ontwerp! Je gaat ook meedenken over de manier waarop de machine in de markt gezet moet worden.

Jouw afstudeerstage resulteert in een volledig nieuw ontwerpen machine of een herontwerp van een bestaande machine.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met de ideeën voor het construeren en ontwerpen van de door jouw bedachte machine. Je wordt niet gezien als stagiair maar als volledig werknemer. Dit maakt het aangenamer om jouw stageperiode te volbrengen doordat iedereen je erg serieus neemt.

Dit ben jij

✔ Studerende richting Werktuigbouwkunde (HBO)
✔ Gedreven, ambitieus en oplossingsgericht
✔ Werken met een tool zoals SolidWorks
✔ Je kan reizen naar Woerden-Zuid (met eigen vervoer)

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de machinebouw en er werken 7 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als formeel maar met een fijne werksfeer,

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.
Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

Het bedrijf is redelijk matig te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is een grote pre.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Technisch, hands on en gedreven
local_bar
Begeleiding van een expert