Afstudeerstage werktuigbouwkunde

Je gaat aan de slag met het ontwerpen van een nieuw systeem!

Dit ga je leren

Jouw stagebedrijf is actief in het aanbrengen, onderhouden en verbouwen van vuurvaste bekledingen in o.a. afvalbranders, oliekrakers en smeltovens.

Als afstudeerder werktuigbouwkunde ga jij aan de slag met het ontwerpen van een vuurvast systeem. Dit systeem moet geplaatst kunnen worden in hogere gelegen delen van ketels en de temperatuur mag daar maximaal 900 graden zijn. Het doel van dit systeem is om warmte over te dragen voor allerlei doeleinden, zoals: produceren van elektriciteit en stadsverwarming.

Het systeem moet eenvoudig te monteren en te vervangen zijn. Het ankersysteem moet goed uitgedacht worden, zodat spanningen uit materialen wegvloeien en de warmte moet goed overgedragen kunnen worden.


Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met de ideeën voor het construeren en ontwerpen van het nieuwe vuurvaste systeem. Je wordt niet gezien als stagiair maar als volledig werknemer. Dit maakt het aangenamer om jouw stageperiode te volbrengen doordat iedereen je erg serieus neemt.

Dit ben jij

- Je volgt een opleiding richting werktuigbouwkunde
- Enthousiaste houding
- Je bijt je graag in complexe zaken vast
- Proactieve houding
- Je kunt goed zelfstandig werken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het installeren en onderhouden van vuurvaste systemen en er werken 15 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en open.

Je komt te werken met gezellige collega’s. Zij helpen je graag met je opdracht en denken graag mee met jouw ideeën.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
De gezellige borrels!