Werktuigbouwkundige afstudeerstage bij innovatief bedrijf!

Jij gaat aan de slag bij een grote innovatieve technische club!

Dit ga je leren

Studeer jij werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een uitdagende opdracht bij een groot technisch & innovatief bedrijf? Dan is dit wellicht de afstudeerstage voor jou!

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het ontwerpen en produceren van verpakkingsmaterialen. Het bedrijf is onderdeel van een grote internationale groep en telt wereldwijd 4600 medewerkers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Ede waar je gedurende deze afstudeerstage ook zal komen te werken.

Het bedrijf bedient verschillende markten, denk hierbij aan food, beauty en de farmacie. De vestiging in Ede houdt zich voornamelijk bezig met de sector food. Door middel van verschillende spuit giet machines worden hier verpakkingsmaterialen gemaakt die je in het dagelijks leven gebruikt!

Op dit moment is het bedrijf op zoek naar een werktuigbouwkundige afstudeerder...

Zo ziet jouw dag eruit

Binnen de organisatie zal jij als werktuigbouwkundig afstudeerder aan de slag gaan met een opdracht. De organisatie heeft hier al verschillende ideeën over maar kijkt graag samen met jou waar jouw interesses liggen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om na je studie aan te blijven als proces engineer, in deze functie zal jij aan de slag gaan met verschillende taken:

- Het optimaliseren van het spuit/giet proces
- Verschillende verbetervoorstellingen rondom de grondstof, kleurstof of design van het product
- Huidige processen monitoren en controleren
- Het doen van testen rondom nieuwe producten

Dit is echt een functie waarbij jij je handen uit de mouwen steekt! Je zal hier niet alleen maar achter je bureau zitten maar ook praktisch aan de slag gaan met de machines.

Dit ben jij

- Jij bent een echte teamplayer
- Jij streeft naar perfectie en neemt geen genoegen met een 7
- Jij bent sociaal en staat sterk in je schoenen
- Durft beslissingen te nemen
- Interesse in spuit giet techniek/matrijzen

Over dit bedrijf

Onze opdrachtgever is een van 's werelds meest innovatieve en toonaangevende producenten van hoogwaardige kunststof doppen, caps, pompjes, boxen sluitingen en tubes. Iedereen in Nederland heeft wel een flesje of tube in huis waarvan de dop van deze producent vandaan komt. Denk bijv. aan de doppen van (Heinz)ketchup, tandpasta etc. De klanten van de organisatie zijn dan ook onder andere Nestle, Sara Lee, Unilever, L'oréal, Campina, Remia. De organisatie heeft verschillende vestigingen in Europa (Duitsland, Engeland en Nederland) en is de afgelopen jaren ondanks de recessie gegroeid en heeft dan veel geïnvesteerd in nieuwe productietechnieken en in de ontwikkeling van haar personeel. Tot slot valt de sfeer het beste te omschrijven als open, eerlijk, direct, informeel en hands-on, met daarbij een omgeving waarin hard werken en humor hand in hand gaan.
group
250+ medewerkers
mood
Innovatief!
local_bar
De producten gebruik jij dagelijks!