Afstudeerstage internationaal marktonderzoek

Onderzoek naar de mogelijkheden in de Benelux!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf heeft onlangs een internationaal nieuw distributeurschap binnengehaald en wil middels een internationaal marktonderzoek de mogelijkheden en markten in de Benelux ontdekken. Men heeft al het vermoeden dat het product goed zou kunnen aansluiten bij onder andere auto- en treinfabrikanten, maar zij werken liever niet op vermoedens. Aan jou dus de taak om een goed en gedegen onderzoek uit te voeren!

Zoals je wellicht al verwacht, gaat het hierbij om een technisch product. Je hoeft echter niet over technische kennis te beschikken, interesse in techniek is uiteraard een grote pre.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw afstudeerstage zal volledig op locatie zijn (middels de dan geldende Corona-maatregelen) en je zorgt uiteraard voor een frisse en kritische blik. Je krijgt alle ruimte om een goed onderzoek uit te kunnen voeren en je kijkt hierbij naar de internationale mogelijkheden.

De vorige stagiaire is blijven werken en jij gaat hem ondersteunen met verschillende sales en marketing activiteiten. Jij zal twee dagen per week werkzaamheden verrichten die ondersteunend zijn aan jouw onderzoek, de overige drie dagen heb je de tijd voor het onderzoek.

Dit ben jij

* Je studeert richting IBM, IBL of op de IVA
* Je bent gedreven, nuchter, hands on en zonder poespas
* Je beheerst de Engelse en eventueel de Duitse taal
* Je bent commercieel en hebt affiniteit met techniek

Over dit bedrijf

Jouw afstudeerbedrijf is wereldwijd leverancier van hoogwaardige koppelingen, glijlagers, tandwielkasten en overige producten! Jouw afstudeerorganisatie verkoopt een hoogwaardig product, net zoals de Royce Rolls onder de auto's!

In totaal werken er zo'n 6 medewerkers in Nederland. Ze hebben ook nog een medewerker in Zuid-Afrika zitten. Het is een internationale organisatie met internationale leveranciers! Je krijgt bij dit bedrijf zeer goede begeleiding op HBO niveau (men is zeer ervaren met HBO afstudeerstudenten) en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast liggen er mogelijkheden om na een goede stageperiode aan te blijven in vaste functie!

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto is zeer handig! Daarvoor is uiteraard reiskostenvergoeding aanwezig.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Nuchter, gedreven, zonder poespas
local_bar
Kans op een baan na de studie!