Afstudeerstage Personeel & Arbeid

Hi aanstormend professional Personeel & Arbeid. Ben jij je op dit moment mentaal en fysiek klaar aan het maken voor het laatste jaar van je opleiding? Mag jij over een tijdje beginnen aan de meesterproef van deze opleiding; de afstudeerstage. Zoek je op dit moment nog een afstudeerstage personeel & arbeid voor de aankomende periode? Dan zit je op deze pagina op de goede plek. Hier hebben wij namelijk alle afstudeerstages personeel & arbeid verzameld.

De voordelen van je afstudeerstage regelen via StudentenBureau

Dagelijks rijden onze stageconsultants door héél Nederland op zoek naar de gaafste uitdagingen voor stagiairs. Hierbij kijken we niet alleen naar de opdracht die het bedrijf heeft liggen; maar ook naar de locatie van het bedrijf (is het gemakkelijk te bereiken met het OV of de auto), de hoogte van stagevergoeding die het bedrijf bereid is te betalen (minimaal €350!), de begeleiding die aanwezig is binnen de organisatie (begeleiding op minstens hbo niveau) en of de stage voldoende uitdaging is voor een hbo- of wo-student.

Daarnaast weten wij met meer dan 20 jaar ervaring in het verbinden van stagiairs met stageplekken precies wat de vereisten zijn vanuit opleidingen (aantal werknemers binnen het bedrijf, vereisten binnen begeleiding et cetera). Wanneer je jouw afstudeerstage Personeel & Arbeid regelt weet je dus zeker dat je een goede stageplek binnen sleept.

Hoe regel ik een stage Personeel & Arbeid?

Klik op één van de bovenstaande vacatures en geef aan dat je geïnteresseerd bent. Geen relevante stage gevonden? Schrijf je dan in. Zo ontvang je automatisch alle relevante stages in je mailbox.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.